Σχετικά με την Appavi.com

Το γραφείο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών Appavi.com πρωτοσυστάθηκε το 2005 στην πόλη της Λάρισας, όπου και εδρεύει σήμερα. Διατηρώντας μια σταθερή πορεία ανάπτυξης προ και μετά κρίσεως στην Ελληνική αγορά, το γραφείο χειρίζεται ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων διαθέσιμων προς μίσθωση ή πώληση, η γκάμα του οποίου περιλαμβάνει διαφορετικών ειδών κατοικίες (διαμερίσματα, μεζονέτες, κλπ), επαγγελματικά ακίνητα (καταστήματα, βιοτεχνικά κτήρια, αποθήκες), οικόπεδα ή ολόκληρα κτήρια.

Το γραφείο παρέχει επιπλέον υπηρεσίες εκτίμησης και διαχείρισης ακινήτων για τα εντός Ν. Λαρίσης ακίνητα, με την τελευταία να αναφέρεται σε ιδιοκτήτες – μόνιμους κατοίκους εξωτερικού ή εκτός της έδρας του ακινήτου, οι οποίοι επιθυμούν τη σωστή και αποδοτική εκμετάλλευση των ακινήτων τους.

Στην Appavi.com κερδίζουμε συνεχόμενα την εμπιστοσύνη των πελατών μας, δουλεύοντας μεθοδικά, μέσω διαφανών και σύγχρονων διαδικασιών, έχοντας ως γνώμονα την ορθή καθοδήγηση των πελατών για την καταλληλότερη επιλογή ακινήτου.

Βασιζόμενοι στο ανωτέρω μοντέλο λειτουργίας, προσβλέπουμε στη διατήρηση της ανόδου μας στον κλάδο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, εργαζόμενοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου και την κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα στις προτιμήσεις του.

Γνωρίστε μας & Εμπιστευτείτε μας!